Nieuwe website en Eatzo cursus

3 juli 2018

4 jaar geleden zijn wij met Eatzo begonnen aan een missie. We wilden gezonder eten, ons fitter voelen en onze leefstijl hierop aanpassen. We hebben gezocht naar een aantal producten waarmee we een salade of een soep naar ons werk konden mee nemen. Tevens vonden we de ideale thee thermosfles voor verse thee en kruiden. Al deze producten bevielen zo goed dat we ze wilden delen met jullie. We hadden al snel een website in elkaar gedraaid en ons aangemeld voor de gezondheidsbeurs 2015 in Utrecht.

Eatzo cursus

Op de gezondheidsbeurs werden we overweldigd met positieve reacties en erg veel van jullie hebben daar ook direct onze eerste producten gekocht. Heel erg bedankt daarvoor! We kregen erg veel vragen over recepten, tips en hoe wij deze leefstijl vol wisten te houden. Stof tot nadenken en na de gezondheidsbeurs zijn we hiermee aan de slag gegaan. We hebben meer dan een jaar aan de Eatzo cursus gewerkt, geschreven, bijgeschaafd, geschrapt en hergelezen. De adviezen zijn gebaseerd op de orthomoleculaire voedingsleer. Het uitgangspunt van deze voedingsleer is om de algehele gezondheidstoestand te verbeteren en ziekte te voorkomen door middel van het juiste voedingspatroon. Dat is een voedingspatroon dat maximaal voorziet in alle moleculen die het lichaam nodig heeft om goed te functioneren en ook op langere termijn gezond te blijven.

Wij zijn erg blij met het eindresultaat en hopen dat jij hier net zoveel aan zult hebben als wij.

Nieuwe website

Naast de cursus zijn we ook aan de slag gegaan met de nieuwe website. Deze heeft ook een gehele nieuwe look gekregen en is helemaal opnieuw geprogrammeerd. Interessante weetjes en berichten kun je vinden onder ‘leesvoer’. Uiteraard blijven we we gezonde recepten plaatsen die je naar eigen wens kunt aanpassen. Meer informatie over de Eatzo cursus en hoe je deze kunt volgen staat op onze cursuspagina. De website is volledig up to date met SSL beveiliging en voldoet aan de nieuwe AVG wetgeving.

Nieuwsbrief

Op de oude Eatzo website hebben erg veel van jullie zich aangemeld voor de nieuwsbrief. Deze hebben we een aantal keer verstuurd maar we merkten dat dit toch erg veel tijd kost. Eatzo doen we namelijk naast onze vaste baan, dus in de weekenden en avonduren. Je kunt je wel nog steeds aanmelden voor de nieuwsbrief. Deze staat vol leuke berichten en zal onregelmatig verstuurd worden. Hou je mailbox dus in de gaten!