• Weten welke voeding je kunt combineren
  • Juiste kennis over voeding
  • Welke ingredienten je kunt vervangen
  • 100% gratis proefcursus
Gratis 7 dagen proefcursus

Geen spam. Alleen de proefcursus. Uitschrijven wanneer je wilt.

Ja, Eatzo bestaat uit echte mensen

Eatzo is een website van vier enthousiaste mensen. In het dagelijks leven zijn wij designer, arts, leerkracht en beleidsadviseur in preventie en hulpverlening.

Bruisen van energie, waardoor je zoveel mogelijk uit het leven kan halen. En zonder gebreken oud worden. Wie wil dat nou niet?

Je weet dat voeding daarin het verschil kan maken. Je bent geïnteresseerd in gezonde voeding. Maar je wordt regelmatig in de war gebracht, door nieuwe gezondheidstips of tegenstrijdige berichten. Regelmatig ga je op zoek, maar het lukt je niet om een compleet overzicht te krijgen van wat je lichaam nodig heeft.

‘Deze behoeften zijn bij mij vervuld na mijn opleiding tot natuurvoedingsadviseur. Gezondheidstips kan ik op juistheid beoordelen en in een perspectief plaatsen. Ik wilde mijn kennis graag overbrengen op mijn kinderen en bekenden. Ik merkte dat dat nog niet meeviel. Een opsomming van wat je het beste kunt eten lukte nog wel. Maar wat verschilt dat van alle tips die je al langs ziet komen? Ik wilde graag een compacte leidraad meegeven. De basisprincipes, waardoor je weet waarom en wat je moet eten. Zonder dat je daarvoor een hele studie moet volgen.’

Eatzo online cursus

Daar zijn we mee aan de slag gegaan. Een product waar we zelf zo lang naar op zoek waren. Een bondige online cursus gecombineerd met een actieplan. In stappen neem je kennis van de belangrijkste basisprincipes om je lichaam zo gezond mogelijk op te bouwen en te onderhouden. En in stappen breng je wijzigingen aan in je gewoonten. Als je begrijpt wat het belangrijkste is voor je lichaam, kun je zelf de regie pakken. Je kunt recepten aanpassen en gezondheidstip die langskomen beter beoordelen.

“Uw voeding is uw geneesmiddel, uw geneesmiddel is uw voeding.”
– Hippocrates