Laat je inspireren en informeren over voeding, foodware en leuke recepten.

Laat je inspireren en informeren over voeding, foodware en leuke recepten.

Eatzo is een website van vier enthousiaste mensen. In het dagelijks leven zijn wij designer, arts, leerkracht en beleidsadviseur in preventie en hulpverlening.

Door onze eigen zoektocht naar oplossingen voor klachten als allergieën, spijsverteringsproblemen, vermoeidheid en concentratieproblemen raakten we verstrikt in allerlei verschillende adviezen op het gebied van alternatieve oplossingen. Dit leidde tot veel verwarring. Totdat één van ons besloot een opleiding tot Orthomoleculair Natuurvoedingsadviseur te gaan volgen. Toen kwam aan het licht dat veel van de oplossingen voor dagelijkse (lichamelijke) problemen in verandering van voedingspatroon te vinden zijn.

Nadat we zelf aan de slag zijn gegaan met onze eetgewoonten merkten we al snel verschil. We kregen bijvoorbeeld meer energie en hadden een minder opgeblazen gevoel na het eten. Verder raakten we zonder dat dit veel moeite kostte een aantal overtollige kilo’s kwijt.

Wij vinden dat iedereen op de hoogte zou moeten zijn van gezonde voeding en de rol van voeding op dagelijkse klachten. Eatzo kan je begeleiden in geleidelijk over gaan naar gewoonten om je beter te voelen. Zonder extreme oplossingen of exotische producten. Binnenkort hebben we een online-coachingsprogramma waarin we persoonlijke programma’s maken, passend bij jouw situatie. Houd de website dus in de gaten!

Eatzo wil je daarnaast helpen om een gezonde leefstijl te combineren met bijvoorbeeld werk of school. Dit doen we met behulp van praktische en eenvoudige tips. Maar ook met recepten en blogs ter inspiratie.

We merkten zelf dat het niet altijd makkelijk was om onze nieuwe eetgewoonten ook op het werk goed vol te kunnen houden. Daarom zijn we op zoek gegaan naar handige producten, die je kunt vinden in de webshop.