Hieronder vind je de privacyverklaring van deze website en ons beveiligingsrapport.

Bekijk beveiligingsrapport (pdf)

Wanneer je een bestelling plaatst bij ons, wil je natuurlijk dat anderen er niet met je gegevens er vandoor gaan. Wij doen er alles aan om jouw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Eatzo houdt zich in alle gevallen aan de toepassing wet-en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Welke persoonsgegevens verwerken we en waarom?

Maar we hebben je gegevens wel nodig, bv. om je pakketje te versturen. Welke gegevens we vragen en waarvoor we ze gebruiken lees je in onze Privacy Policy hieronder.

Bestelling

Als je bij ons een bestelling plaatst die we naar je moeten opsturen bewaren we onderstaande gegevens 7 jaar.

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Adres & Woonplaats
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Aflevergegevens
  • Wachtwoord*

* Een wachtwoord wordt automatisch gegenereerd en naar je e-mailadres gestuurd.

Online cursus

Als je bij ons de online cursus koopt vragen wij je om expliciete toestemming. We bewaren de onderstaande gegevens tot opzegging.

  • Voornaam
  • Achternaam
  • E-mailadres
  • Wachtwoord*

* Een wachtwoord wordt automatisch gegenereerd en naar je e-mailadres gestuurd

Aanmelden nieuwsbrief

Bij een aanmelding voor onze nieuwsbrief vragen wij je om expliciete toestemming. We bewaren de onderstaande gegevens tot opzegging.

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Emailadres

Delen wij persoonsgegevens met derden?

Wij delen je persoonsgegevens alleen met derden als het nodig is voor onze dienstverlening, zoals het versturen van pakketten en het verwerken van betalingen via een bank of andere betaaldienstverlener.

Dit gaat om de volgende partijen:

  • DHL (bezorgpartner waarmee we onze pakketjes versturen)
  • Dropbox (voor backups van onze website)
  • Mollie (iDeal betalingsdienst voor online betalingen)
  • Mailchimp (hiermee versturen we onze nieuwsbrief en proefcursus)

Deze partners zijn (mede) gevestigd buiten de EU. Wij hebben strikte afspraken met hen om de Europese privacyregels na te leven. Wij vragen daarom apart je uitdrukkelijke toestemming voordat zij jouw gegevens krijgen. En de bedrijven buiten de EU vallen onder de Privacy Shield overeenkomst.

Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij je persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Dit privacy statement is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden.

Cookies

Wij proberen zo min mogelijk cookies op onze websites te plaatsen. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone.

We gebruiken alleen functionele cookies die nodig zijn voor het functioneren van de website en bijvoorbeeld de website sneller te maken of te onthouden dat iemand is ingelogd op de website. We gebruiken geen invasieve of tracking cookies. We hebben wel links naar andere websites op onze website, zoals onze social media accounts. We verwijzen naar hun privacyverklaring mocht je op deze links klikken.

Deze website draait op WordPress, een CMS (content management systeem) dat is ontwikkeld door Automattic. Tijdens je bezoek maakt WordPress gebruik van een cookie om te controleren of cookies door je browser worden ondersteunt. Deze cookies worden niet gebruikt voor analyses en zijn puur functioneel. WordPress voldoet aan de richtlijnen uit de AVG (GDPR). We wijzen je derhalve ook op de algemene voorwaarden van Automattic.

Je kunt je ook afmelden voor cookies van alle websites door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat (Chrome, Internet Explorer, Firefox en Safari). Het is ook gemakkelijk om cookies en andere opgeslagen instellingen uit je browser te verwijderen.

Hoe beveiligen wij de persoonsgegevens?

Je kunt in ons apart gepubliceerde beveiligingsbeleid lezen hoe wij je privacy beschermen.
Deze is te vinden op: https://www.eatzo.nl/privacy

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Het is niet ondenkbaar dat ons privacybeleid in de toekomst wordt uitgebreid of gewijzigd. Let dus altijd op de datum hieronder en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Onze contactinformatie

Eatzo
Appelvinkstraat 10, 1749VL, Warmenhuizen

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op:  03 juli 2018